Держфінмоніторинг заблокував рахунки О. Єфремова за “фінансування тероризму”

Поділитися

Держфінмоніторинг заблокував особисті рахунки голови парламентської фракції Партії регіонів, лідера Луганської обласної огранізації ПР Олександра Єфремова. Про це він повідомив сьогодні на прес -конференції, передає УНН.

Єфремов розповів, що намагався розплатитися своєю банківською картою, але йому заявили, що стався технічний збій. У результаті виявилося , що його особисті рахунки заблоковані.

“Виявляється, є в нас такий Держфінмоніторинг, який за статтею “Фінансування тероризму” заблокував мої рахунки. Ви можете розуміти, де я, і де тероризм”, – сказав як завжди нахабно нардеп.

За його словами, ці рахунки у нього в банку вже років 15. Там настільки все прозоро, що будь-якій людині достатньо 10 хвилин , щоб просто подивитися і зробити відповідні висновки. Але, тим не менш, це робиться.

Також Єфремов навів цей приклад, щоб показати, якими методами діє нова влада. Проте, на думку редакції “ПРО ВСЕ”, Єфремову треба не лише заблокувати рахунки, але й притягнути до кримінальної відповідальності.

Чоловіка, який встановив прапор Росії на будівлі міськради в Донецьку, засудили до 2 років тюрми

Свободі заплатили за мітинг?!