Хто насправді лідер президентських перегонів в Україні?

Поділитися

Ледь не щодня в Україні маловідові соціологічні компанії поширюють рейтинги, де “малюють шоколадні перспективи” нашої країни. Окрім того, вони штучно заганяють у програшну позицію Тимошенко та інших учасників. Мовляв, проти Порошенка ніхто не має шансів. Проте, як показує сайт одного з найавторитетніших телеканалів України – 1+1 – справжнім лідером українці бачать Ольгу Богомолець.

На протязі 4 – 9 квітня участь в опитуванні на сайті телеканалу 1+1 взяло 222 тисячі українців. З них понад 95 тисяч підтримали Ольгу Богомолець. Кандидат від Майдану, яка опікувалась медичною частиною, впевнено здолала Петра Порошенка. Якщо за Богомолець віддали свої голоси 42,94% громадян України, то за солодкого олігарха лише 14,58% (32 тисячі голосів). І це лише третє місце. На другому місці, із солідним відривом від Богомолець, тримається Юлія Тимошенко – 56 тисяч голосів і 25,5% підтримки. Такий стан спростовує дезінформацію, що  Богомолець є технічним кандидатом Порошенка проти Тимошенко.

Нагадаємо, що ще 7 квітня переконливу перевагу тримав Петро Порошенко на цьому ж сайті. Коли ж українці масово долучились до опитування, картина змінилась кардинально.

oputyvanna

0

Міліціонери просять відгукнутися свідків події!

Чому журналісти не проголосують за Порошенка-президента?