Корвет “Тернопіль” передислокують до Одеси

Поділитися

59 членів екіпажу корабля “Тернопіль” готові вирушити до Севастополя та взяти участь у його передислокації  до Одеси. Про це пише газета “Флот України”, передає УНН.

Про це зазначив заступник командира корвета “Тернопіль” по роботі з особовим складом капітан 3 рангу Олександр Сердюк.

“59 членів екіпажу корабля готові вирушити до Севастополя та взяти участь у передислокації “Тернополя” до Одеси. Наразі тривають відповідні перемовини між спеціальними комісіями України та РФ. Сподіваємось, що корабель нам повернуть у справному стані, оскільки технічна готовність “Тернополя” на період його захоплення російськими окупантами дозволяла екіпажу виконувати завдання за призначенням”, – сказав О.Сердюк.

За словами офіцера, військові моряки хочуть повернутися на свій рідний корабель.

“Екіпаж корабля пройшов курс реабілітації в одному із санаторіїв на Тернопільщині та готовий повернутися во виконання своїх обов’язків”, – сказав О.Сердюк.

Нагадаємо, зараз в севастопольських бухтах перебувають: корабель управління “Славутич”, корвети “Луцьк”, “Хмельницький”, “Придніпров’я”, морський тральщик “Чернігів”, танкер “Бахмач”, рятувальне буксирне судно “Кременець”, медичний катер “Сокаль”, протипожежний катер “Борщів”, навчальні катери “Нова Каховка”, “Сміла”, “Чигирин”, на озері Донузлав – великий десантний корабель “Костянтин Ольшанський”, морський тральщик “Черкаси”, базовий тральщик “Генічеськ”, артилерійські катери “Добропілля” та “Херсон”, протидиверсійний катер “Феодосія”.

Ольга Богомолець буде дебатувати з Анатолієм Гриценком

У Кернеса прострелений хребет, куля пройшла в сантиметрі від серця