МакДональдз призупиняє роботу в Криму

Поділитися

Компанія МакДональдз тимчасово призупиняє діяльність своїх закладів на території Криму та пропонує своїм співробітникам перевестись у інші заклади мережі зі збереженням посад.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби МакДональдз.

“У зв’язку з виробничими причинами, незалежними від компанії МакДональдз, діяльність закладів, розташованих у Сімферополі, Севастополі та Ялті, було тимчасово призупинено. Ми сподіваємося, що зможемо відновити їх роботу щойно з‘явиться така можливість.” – йдеться в повідомленні

У компанії підкреслюють, що головним пріоритетом для МакДональдз залишається турбота про співробітників, тому компанія надала можливість всім співробітникам зазначених закладів перевестись в будь-який інший заклад МакДональдз в Україні із збереженням займаних посад, окладів і тарифів, оплатою переїзду співробітників та членів їх сімей на нове місце проживання, а також забезпеченням житла на строк 3 місяці за рахунок компанії.

“Якщо співробітник не розглядає для себе можливість переїзду в інше місто України, ми, відповідно до чинного законодавства України, пропонуємо варіанти припинення трудових відносин із максимальним урахуванням інтересів співробітників і виплатою компенсацій.” – зазначають у компанії.

В інтернеті виклали телефонну розмову послів РФ щодо голосування в ООН по Україні

Ольга Богомолець готова пройти детектор брехні