Малашівецьке сміттєзвалище змінює місце прописки

Поділитися

Ось так тепер чистенько у Малашівцях

Сьогодні чиновники Тернопільської міської ради порадували мешканців Малашівців. Селяни із задоволенням спостерігали як пів тисячі “буржуїв Надала” прибирали свинюшник, який утворився внаслідок їхньої життєдіяльності і безгосподарності.

Поки чиновники у пакети збирали сміття і складали вздовж дороги, перехожі радісно запитували, чи все сміття збираються зібрати і куди його вивезуть. Знайшовся навіть один просунутий малашівчанин, який уточнював, чи вже сміттєсортувальну лінію встановили на території комбайнового заводу. Чоловік пам’ятав, що її закупили у Буську Львівської області 5 років тому під керівництвом ще Олексія Кайди.  Мовляв, ніколи не думав, що Кайда доведе справу до пуття і витрачені мільйони бюджетних гривень будуть працювати на користь громади.

Як відомо, сьогодні відбулося чиновницьке прибирання території біля сміттєзвалища у с. Малашівці Зборівського району. Напередодні, на сайті Тернопільської міської ради, запрошували усіх бажаючих приєднатися до толоки. Транспорт та засоби праці забезпечувала міська рада. Кажуть, бажаючих не виявилось і довелось мерії зганяти добровільно-примусово дрібних клерків. Назбиралося аж на 5 автобусів “набитих як оселедців” та ще й 40 автівок.

На території Малашівецького сміттєзвалища організатора акції прибирання – мера Сергія Надала не було. Керував справою Олег Соколовський. За словами чиновників, мер тим часом із заступниками замітали територію комбайнового заводу, куди нібито мають відвести для складування і переробки сміття.

-Сергія Віталійовича совість замучила і вирішив хоч під кінець каденції щось корисне зробити,- чи то жартував чи то серйозно розповідала працівниця оргвідділу.

Ось так дівчата прибирали
Ось так дівчата прибирали

 

Ось так було
Ось так було

 

Стільки чиновників привезли на прибирання
Стільки чиновників привезли на прибирання

 

До роботи!
До роботи!

 

Туманом і чайками зустріло сміттєзвалище чиновницьку братію
Туманом і чайками зустріло сміттєзвалище чиновницьку братію
До останнього папірчика визбирували
До останнього папірчика визбирували
Лінивих підганяли прутиком
Лінивих підганяли прутиком
Сміття-сміттям, а пляшки окремо сортували, бо на чиновницьку зарплату від Надала не дуже
Сміття-сміттям, а пляшки окремо сортували, бо на чиновницьку зарплату від Надала не дуже “пожируєш”

 

Олег Барна про ситуацію на Чортківщині: правда, яка коле очі

Російські військові розпочали диверсію на Донеччині