Маршрутка начальника управління транспорту збила студентку

Поділитися

Вчора, близько 14 години 30 хвилин на пішохідному переході біля тернопільського педагогічного університету, водій маршрутного автобуса, який курсував за маршрутом №1 здійснив наїзд на студентку, яка переходила дорогу. Водій не намагався збавити швидкість, хотів обминути дівчину, але йому це не вдалося. Як наслідок, “зачепив студентку” з такою силою, що вона пролетіла кілька метрів в повітрі. На щастя, майбутня вчителька вижила, отримавши чимало забоїв і переломів. Про силу пошкоджень у дівчини можна судити у значні пошкодження в автобуса, які можна побачити на фото.

На місце аварії швидко примчав начальник управління транспорту Тернопільської міської ради Ігор Мединський. Як розповів журналісту “ПРО ВСЕ” водій однією з маршруток, транспортний засіб належить чиновнику-рухівцю, якого чомусь не торкнулася люстрація, хоча саме він організовує усі корупційні схеми-тендери у місті. Просто Мединський “замаскувався у патріотичній партії”, маршрутки оформив на підставних осіб, а щоб подбати про здоров’я водіїв, які працюють по 12-14 годин за зміну, не спромігся.  На таку відвертість водія “пробило” перегляд фото, які зробив фотокор “ПРО ВСЕ”. Саме водій і впізнав чиновника-Мединського, від якого він пішов, бо у Тернополі він платить найменше, а придирається до будь-якої дрібниці.

-Бувало, по три дня підряд по 14 годин доводилось працювати,- розповів з сумом в очах водій. Самому страшно за кермом їхати,а тут за людей відповідаєш. А що цікавить Мединського? Скільки заробив на крузі! А тепер кулаки кусає,- прокоментував світлину шофер.

Нагадаємо, що це не перша аварія “маршруток Мединського”.

Як начальник з Тернопільської міської ради рятував свій автобус в аварії (відео, фото)

***

Начальник управління транспорту Тернопільської міської ради Ігор Мединський – “святий” (документ з прокуратури)

 

У Росії пропаганда дійшла до маразму: співака Віктора Цоя зробили агентом ЦРУ

Чи треба платити зарплату ремонтникам доріг Тернополя?