Проти Порошенка готували провокації у Тернополі?! Брехня! Нікому він не потрібен

Поділитися

Принаймні такий висновок можна зробити з офіційного повідомлення правоохоронців.

Інформація про підготовку можливих провокації стосовно одного із кандидатів у Президенти під час офіційного візиту на Тернопільщину не відповідає дійсності

Сьогодні, 27 квітня, на одному із інтернет-сайтів було розміщено публікацію під назвою «Тернопільські Тимошенківці готують масові провокації проти Порошенка».

У матеріалі, підписаному нібито співробітниками міліції, йдеться, що правоохоронці володіють інформацією про наміри активістів від ВО «Батьківщина» вчинити провокативні дії під час перебування на території Тернопільської області кандидата в Президенти України Петра Порошенка.

УМВС України в Тернопільській області з цього приводу офіційно повідомляє, що дана інформація є недостовірна та не відповідає дійсності. Працівники, якими підписаний даний матеріал, ніколи не працювали в будь-якому підрозділі міліції області та жодного відношення до органів внутрішніх справ нашого краю не мають.

Правоохоронці закликають представників засобів масової інформації, політичних партій та громадських активістів не розповсюджувати неперевірену інформацію, чутки та не вдаватися до відвертих провокаційних кроків, щоб не загостювати ситуацію на теренах нашої області.

Працівники міліції області готові подбати про безпеку та забезпечити охорону громадського порядку під час відвідування Тернопільщини будь-кого із кандидатів у Президенти.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Гравець “Галичанки-ТНЕУ-Укрінбанк” Вікторія Дельрос – краща волейбольна ліберо

0

Порошенко приїхав до Тернополя, об’ївшись цукерками “п’яна вишня”?