Рибохорона Тернопільщини впіймала затятих браконьєрів

Поділитися

Рибохорона Тернопільщини перед Великоднем провела чотирьохденний рейд проти браконьєрського вилову риби. Саме у в ніч з суботи на неділю затримані троє людей, які ловили рибу із застосуванням електричного струму- “електровудками”. Один з порушників втік, але наразі проти нього ведуться слідчі дії на основі свідчень інших горе-рибалок. Організатор браконьєрів вже неодноразово судимий. “Міліція дала слово, що приведуть його за вухо і доведуть справу до суду”,- розповів журналісту інтернет-газети “ПРО ВСЕ” начальник відділу охорони водних біоресурсів управління охорони водних біоресурсів в Тернопільській області Андрій Об’єщик.

Браконьєри виходили човном неподалік об’їзної поблизу села Чистилів. Встигли знищити 14 кілограм риби. Впольоване – надзвичайно дрібних розмірів. Нараховано збитків на 44 тисячі гривень.  Це найбільший показник штрафу і найменша вага впольованої риби.

Наразі порушено кримінальну справу, яка занесена в єдиний реєстр. Керівництво управління щиро вдячне всім працівникам, які у передсвятковий час чотири дні повністю віддалися виконанню свого службового обов’язку.

 

0

У Тернополі впіймали 15 жриць любові (фото, відео)

26 квітня у Тернополі відбудеться урочисте святкування 102-ї річниці з Дня першої пластової присяги