СБУ затримала службовця “Укравтодору” з хабарем 28 тис. доларів США

Поділитися

9 квітня ц.р. співробітники СБ України спільно зі слідчими МВС затримали держслужбовця Державного агентства автомобільних доріг України під час одержання 28 тисяч доларів США неправомірної вигоди. Про це УНН повідомили у прес-центрі СБУ.

Співробітник держустанови одержав гроші від представника однієї із мереж автозаправних станцій за дозвіл розміщення автозаправок на автомобільних дорогах загальнодержавного значення.

СБУ затримала службовця у центрі Києва у його автомобілі одразу після отримання ним усієї суми «винагороди».

Крім цього, у ході санкціонованого огляду автомобіля представника мережі, що дала хабар, правоохоронці виявили ще 61 тисячу доларів США. Наразі перевіряється інформація про те, що ці гроші призначалися посадовим особам інших державних установ та організацій, котрі також надають дозвільні документи на розміщення автозаправних станцій та об’єктів сервісу на автомобільних дорогах.

У рамках кримінального провадження, внесеного до ЄРДР прокуратурою м.Києва за ч.3 ст.368 (одержання неправомірної винагороди) Кримінального кодексу України, СБУ здійснює невідкладні слідчі дії щодо встановлення інших фактів хабарництва у цій справі.

21-річний житель села Августівка вкрав мотоцикл у друга

0

На Тернопільщині 19-річний юнак викрав з церкви понад 50 тис. грн