Стабільний заробіток, соціальне забезпечення, можливість безкоштовно здобути вищу освіту – можливості, які дає патрульна служба органів внутрішніх справ

Поділитися

Як розповів начальник сектору кадрового забезпечення Тернопільського міського відділу внутрішніх справ Ігор Монастирський, у міськвідділі оголошено конкурс на заміщення вакантних посад інспекторів патрульної служби. Молоді люди віком до 25 років, котрі мають повну середню або вищу освіту, пройшли строкову або контрактну службу в Збройних Силах України чи закінчили військову кафедру та за станом здоров’я придатні до служби в правоохоронному відомстві мають можливість отримати ще й міліцейську професію.

Патрульну службу називають кузнею кадрів правоохоронних відомств, адже робота настільки багатогранна, що хто пройшов цю школу, зможе працювати в будь-якому іншому міліцейському підрозділі.

Сьогодні актуальними та популярними є заклики бути патріотами та захисниками своєї землі. Тернопільській молоді правоохоронці пропонують першу, але важливу сходинку у реалізації цих прагнень. Бо якщо вони сьогодні навчаться зберігати мир та спокій у рідному місті, то завтра зможуть боронити кордони рідної держави.

Зі слів Ігоря Монастирського, матеріальне утримання у розмірі понад дві тисячі гривень працівники патрульної служби отримують вчасно, позмінна робота дає можливість і відпочити, і присвятити час сім’ї, а ще співробітники патрульної служби – перші кандидати на здобуття безкоштовної правової освіти у навчальних закладах системи МВС.

Якщо вас цікавила інформація, звертайтеся до Тернопільського МВ УМВС за адресою:

м. Тернопіль, бульвар Т.Шевченка, 10, сектор кадрового забезпечення (кабінет №6),

тел. 27-10-46, 27-10-45, або до обласного управління внутрішніх справ за адресою:

м. Тернопіль, вулиця Валова, 11, тел. 27-13-14.

Надбавки педагогам і бібліотекарям буде збережено

0

У незаконному прибиранні у Тернополі винні водії луцьких мафіозі?