Військові Тернопільщини дякують громадянам краю за підтримку Збройних Сил України

Поділитися

Тернополяни продовжують активно підтримувати армію. Наші краяни долучилися як до загальнодержавної акції “Підтримай українське військо”, завдяки чому на рахунок Міністерства оборони надійшло вже понад 110 мільйонів гривень, так і до допомоги військовослужбовцям на території області.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки Тернопільського обласного військового комісара полковник Володимир Катинський на рахунок обласного військового комісаріату надійшло понад 220 тисяч гривень. Левова часнина цих коштів — від простих громадян. Також тернопільських військових фінансово і матеріальними цінностями активно підтримують аграрії області, бюджетні організації та церква.

— У цей складний для України час, висловлюю слова найщирішої шани тим громадянам Тернопільщини, які допомогли вітчизняному війську як фінансово так і морально. Армія обов’язково віддячить своєму народу за підтримку, — зазначив тимчасово виконуючий обов’язки Тернопільського обласного військового комісара полковник Володимир Катинський.

Кошти, які надходять на рахунок військової установи використовуються на потреби мобілізації людських і транспортних ресурсів, зокрема на оповіщення військовозобов’язаних, збір і поставку їх у військові частини.

Василь Лабай

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Фото Івана Пшоняка

Чому українці підтримують кандидата в Президенти Ольгу Богомолець?

Чи можливий у Києві державний переворот?