Янукович пообіцяв просити Путіна повернути Крим Україні

Поділитися

Колишній президент України Віктор Янукович заявив у середу, що допустив помилку, коли запросив російські війська у Крим, і пообіцяв спробувати переконати Росію повернути півострів Україні. Про це він сказав в інтерв’ю AP, передає УНН.

Віктор Янукович сказав, що сподівається на переговори з президентом Росії Володимиром Путіним, щоб повернути регіон, який був анексований Росією.

До того ж він назвав анексію Росією Криму “трагедією”.

Як відомо, від кінця лютого Росія фактично здійснила інтервенцію на територіх АРК Крим, підтримавши сепаратистський рух, інспірований проросійськими організаціями та іншими “агентами впливу”.

В результаті, 18 березня представники самопроголошеної держави Крим підписали Угоду про входження до РФ. Зазначимо, 17 березня парламент Криму визнав результати “референдуму”, проголосив Крим незалежною суверенною державою та націоналізував усе майно, що належить українській державі. Як відомо, цей референдум не визнається ані офіційним Києвом, ані світовою спільнотою.

Додамо, 21 березня В.Путін підписав закони про прийняття Криму і Севастополя до складу РФ. Додамо також, від 24 березня в Криму розпочалось офіційне курсування російського рубля.

Свободівці і прокуратура очікують на відкат від будівельників?!

Цінності Європи: український вимір по- тернопільськи