З приїздом Гриценка до Тернополя з’явилася партійна агітація

Поділитися

Сьогодні у Тернополі перебуває з візитом лідер партії Громадянська позиція, кандидат в президенти Анатолій Гриценко. Візит його скоріше віртуальний, ніж реальний. Політик сьогодні прогуляв своє основне місце роботи. За цілий день Гриценко спромігся зустрівся лише з колективом обласної лікарні. Решта дня було лише “бла-бла-бла”: на прес-конференції та прямих ефірах місцевих телеканалів, які ніхто не дивиться. Чимало журналістів проігнорували Гриценка, оскільки він й так не вилазить з прямих ефірів на національних телеканалах, щоденно інформує про свою діяльність в Фейсбуці та на сайті.  Чи побачать тернополяни на чому заїжджав кандидат в президенти до Тернополя, де жив, що їв-пив, що обіцяв – слідкуйте за місцевими ЗМІ.

Паралельно з візитом Гриценка на Театральному майдані з’явився партійний намет Гриценкової партії. З нього двоє продвинутих хлопців роздають всеукраїнську газету кандидата.

Журналіст “ПРО ВСЕ” зіграв з ними трішки у”вар’ята”. Допитувати дітей докладно чи вони за ідею працюють чи за гроші – не став, щоб  їх їх часом не звільнили. На питання ж почув доволі чесні відповіді як на агітаторів ))

До Великодня запрацює світлофор у селі Велика Березовиця

0

У Тернополі проводжали до Одеси частину екіпажу протичовнового корвета “Тернопіль”