Завтра дощі охоплять усі області України

Поділитися

Завтра, 4 квітня, волога повітряна маса з Польщі зумовить в Україні дощі, повідомляє УНН з посиланням на погодний портал Opogode.Ua.

4 квітня атмосферний фронт, який надійде з північного заходу Європи, зумовить у більшості областей України дощову погоду. Вдень на заході та протягом доби в Криму опади малоймовірні.

Температура повітря протягом дня становитиме +8+14 градусів, на заході та в південній частині до +13+18 градусів. Лише вночі стане тепліше, +2+7 градусів, на північному сході та сході місцями 0-2 морозу.

Вітер очікується в Україні південно-західний, 5-12 м/с.

У західній частині часом дощі, вдень припинення опадів. Температура повітря вночі +2+7, вдень +10+15 , на Закарпатті до +15+17 градусів.

У північних областях пройдуть дощі, вночі в Чернігівській та Сумській областях можливий мокрий сніг. Температура повітря вночі від 4 тепла до 2 морозу, вдень +7+13 градусів.

У центральних областях часом дощі. Температура повітря вночі +3+8, вдень +8+14 градусів.

На сході вночі переважно сухо, вдень пануватиме хмарна дощова погода. Температура повітря вночі від 3 тепла до 2 морозу, вдень +3+10 градусів.

На півдні дощі можливі у денні години, лише в Криму переважатиме суха погода . Температура повітря вночі +5+10, вдень +9+14, в Одеській області до +18 градусів.

У Києві – вночі помірний дощ, вдень пройде місцями невеликий дощ. Температура повітря вночі +4+6, вдень +10+12 градусів.

Ольга Богомолець спростувала “компромат” про 7 квартир, 4 автівки і 3 мільйони

Чоловіка, який встановив прапор Росії на будівлі міськради в Донецьку, засудили до 2 років тюрми