Чортківська чиновниця хотіла пів мільйона на ремонт кабінетів бюрократів?

Поділитися

Чортківчани обурені ситуацією в своєму місті: Майдан відбувся, а в головах чиновників, яких колись вважали прогресивними, справжня “пшонка головного мозку”.

Мешканець Чорткова Віктор Гоц надіслав на електронну скриньку інтернет-газети “ПРО ВСЕ” ось такий лист, який вражає “діяльністю” місцевих бюрократів.

 “Відверто кажучи, цинічність чортківських чиновників подекуди зашкалює. Про що вони тільки думають? Незважаючи на купу проблем у місті та районі, дехто дозволяє собі й далі перейматися власними інтересами. Так, на ремонт кабінетів РайВО, начальником котрого є Ірина Гулька, планувалося виділити не багато не мало – 500 тис. грн. Принаймні таку цифру було озвучено для бюджетної комісії Чортківської районної ради, що відбулася 13 травня, де розглядалося внесення змін до бюджету і розподіл коштів на капітальні видатки. На щастя у депутатів вистачило розуму не розглядати цього питання, а півмільйона спрямувати на ремонт пологового будинку у місті. Зрештою, здоров’я новонароджених значно важливіше за кабінетні стіни. Між іншим, ходять чутки про те, що пані Гулька знову вирішила змінити партійні прапори на пару з паном Стечишином, заступником голови РДА з гуманітарних питань. Цього разу екс-регіонали вирішили податись у «Солідарність» Петра Порошенка”, – повідомляє Віктор Гоц.

 

Тернопільська міська рада знущається?

0

Чи закуплять гандони з Тернопільської міської ради гондоли?