Передвиборчий фонд Ольги Богомолець: реквізити та звіт з використання коштів

Поділитися

Кандидат у Президенти України оприлюднила відкрите звернення до виборців, в якому відзвітувала про використання коштів із свого виборчого фонду. Ольга Богомолець також закликала інших кандидатів оприлюднити суми, які вони витрачають в ході кампанії на передвиборчу агітацію.

«Шановні виборці!

Моя передвиборча кампанія спирається на два основні принципи – «свідомі громадяни – проти застарілих політиків» та «політика чесності, моральності, відкритості замість користолюбства, брехні і замовчування».

Єдиний мій спонсор – народ України. Гроші на заставу були зібрані звичайними громадянами і волонтерами. За мною не стоїть жодного олігарха, жодної політичної організації. Я відмовляюся від дуже коштовних методів передвиборної агітації: біллбордів, рекламних роликів на телебаченні та радіо. Це – нераціональні витрати. Шалені кошти, які більшість кандидатів вже витратила і ще витратить на передвиборчу агітацію, доцільніше направити на соціальні потреби людей.

Своєю участю в президентських виборах я хочу довести, що людина без олігархічних капіталів, а лише за підтримки талановитих однодумців і патріотів, може очолити країну. Необхідно нарешті розірвати це замкнене коло – «гроші – влада – гроші». Вважаю одним з головних своїх завдань – зробити інформаційний простір між народом і владою максимально прозорим.

І розпочати хочу з себе!

• Я вдячна всім, хто підтримує мене та допомагає абсолютно безкорисливо, керуючись тільки довірою до мене та надією на зміну системи влади в Україні.

• Завдяки вам на рахунок передвиборчого фонду (з 08 по 21 квітня 2014 року) надійшло 181 495 гривень.

• З них на інформаційне знайомство з моєю програмою, біографією та цінностями, які я сповідую, було витрачено: 84 962 грн. 76 коп.:

– радіо – 2 190 грн. 00 коп.;

– телебачення – 47 811 грн. 50 коп.;

– друковані та інтернет ЗМІ – 25 871 грн. 26 коп.;

– прес-конференції – 2 000 грн. 00 коп.;

– агітаційні передвиборчі матеріали – 7 090 грн. 00 коп.

Згідно витягу з закону України «Про вибори Президента України» (http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/474-14), розцінки вартості одиниці друкованої площі та одиниці ефірного часу для проведення передвиборчої агітації не можуть змінюватися протягом виборчого процесу. Засіб масової інформації не може надавати знижку на оплату окремому кандидату на пост Президента України чи партії, що висунула кандидата на пост Президента України. (Закон України Про вибори Президента України (Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1999, № 14, ст.81). Зі змінами до Закону України «Про вибори Президента України» (Відомості Верховної Ради України, 1999 р., N 14, ст. 81, N 28, ст. 237, N 44, ст. 387; 2001 р., N 9, ст. 38; 2003 р., N 27, ст. 209, N 30, ст. 247).

«Я запрошую всіх кандидатів на пост Президента України наслідувати мій приклад та оприлюднити інформацію про обсяг коштів, витрачених на передвиборчу кампанію», – наголосила Ольга Богомолець.

Бажаючі підтримати кандидата на пост Президента України Ольгу Богомолець можуть зробити добровільний внесок до виборчого фонду у відділенні будь-якого банку України, перерахувавши кошти на відповідний банківський рахунок:

Одержувач: ВИБ ФОНД КАНД НА ПОСТ ПУ БОГОМОЛЕЦЬ ОЛЬГА ВАДИМІВНА

Код одержувача: 2418712862

МФО: 380333

БАНК: Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві

Рахунок: 26401014055896

Платник: Прізвище, ім’я, по батькові

Ідентифікаційний код платника: ___________________

Призначення платежу: +; 3; Прізвище, ім’я, по-батькові; число, місяць та рік народження у форматі ДД.ММ.РРРР; адреса місця постійного проживання фізичної особи; внесок до виборчого фонду кандидата на пост Президента України – Богомолець О.В.

Приклад заповнення поля реквізиту «Призначення платежу»:

+; 3; Іванов Іван Іванович; 17.07.1977; м. Київ, вул. Щорса, 23, кв. 85; внесок до виборчого фонду кандидата на пост Президента України – Богомолець О.В.

 

До Ланівець ідеї Майдану так і не дійшли (відео)

0

Розпочалась теренова гра “Гурби-Антонівці- 2014”