Порошенко програв вибори в рідному місті через ігнорування проблем місцевих жителів

Поділитися

Майбутній Глава держави Петро Порошенко за результатами президентських виборів на своїй “малій батьківщині” в м. Болград Одеської області (місце народження П. Порошенко – ред.) програв, поступившись першістю Сергію Тігіпко. За словами народного депутата від цього виборчого округу Антона Кіссе, це сталося через відсутність уваги переможця виборчих перегонів до округу протягом багатьох років, а також поганої роботи місцевої команди, повідомляє УНН.

Антон Кіссе зазначив, що Петро Порошенко багато років не з’являвся в рідному місті і не чинив ніякої допомоги у вирішенні проблем громадян.

“Порошенко багато років, на скільки я знаю, не був у Болграді. З’явився буквально напередодні виборів, один раз приїхав. Відтоді, коли жила сім’я, не з’являвся”, – сказав народний депутат.

Він також додав, що весь свій потенціал Петро Порошенко “зосередив у Києві і у Вінниці, інших містах, але не в Болграді”.

Крім того, Антон Кіссе також підкреслив, що в Болграді Петра Порошенка підтримувала слабка команда екс-чиновників.

“Потрібно врахувати ще підбір команди, яка працює на виборчу кампанію. Від цього дуже багато залежить, коли в команді працюють авторитетні сильні люди. Команда робить керівника, короля. Це якраз той випадок, коли це має значення”, – зазначив А.Кіссе

За його словами, Сергія Тігіпка підтримувала інтелектуальна еліта регіону, яка користується повагою у жителів міста.

“А у Петра Олексійовича були всі колишні – колишній глава адміністрації, колишні депутати… У команді Тігіпка не було тих людей, які завтра хотіли щось очолити, кимось стати або кудись обиратися”, – сказав Антон Кіссе .

Нагадаємо, сайт інтернет-газети “Топор”, яку ЗМІ пов’язують з Антоном Кіссе, під час виборів регулярно публікував матеріали, спрямовані на дискредитацію Петра Порошенка. Зокрема, інформація разом з фотографією знищеного плаката Петра Порошенка “Болград – батьківщина Президента” на сайті газети з’явилася через кілька хвилин після самого інциденту.

Як відомо, 25 травня відбулися вибори Президента України.

За результатами опрацювання всіх електронних протоколів за П.Порошенка проголосували 54,7% виборців.

Повідомлялося, що інавгурація П.Порошенка відбудеться 7 червня.

За “звільнення” сина від кримінальної відповідальності шахраї виманили у матері 14 тисяч гривень

У центрі Львова через обрив мережі не курсують трамваї