Сьогодні на Євробаченні українка Марія Яремчук змагатиметься за право потрапити до фіналу

Поділитися

Сьогодні відбудеться перший півфінал п’ятьдесят дев’ятого міжнародного конкурсу “Євробачення-2014”. Україну на конкурсі представляє Марія Яремчук. Вона виступатиме під дев’ятим номером. Марія на Євробачення-2013 поїхала з авторською піснею Tick Tock, передає УНН.

Разом з Марією Яремчук в перший півфінал потрапили виконавці з атких країн як: Вірменія, Латвія, Естонія, Швеція, Ісландія, Албанія, Росія, Азербайджан, Україна, Бельгія, Молдова, Сан-Марино, Португалія, Нідерланди, Чорногорія, Угорщина.

Цього року конкурс проходить у датському місті Копенгаген.

За підсумками двох півфіналів, що відбудуться сьогодні, 6 травня і післязавтра, 10 травня, буде визначена двадцятка фіналістів. Крім того, щорічно у фінал автоматично проходять учасники, які представляють країни Великої п’ятірки – Німеччину, Іспанію, Великобританію, Францію та Італію. Також у фіналі, 12 травня на сцену вийде представник з країни-господарки конкурсу – Данії.

Нагадуємо, що українські телеглядачі можуть віддати свої голоси за будь-кого з учасників першого півфіналу, крім представниці України.

Шанси потрапити до фіналу, згідно з прогнозами букмекерських контор по всій Європі, в української співачки надзвичайно великі. Їй пророкують 2-4 місце у першому півфіналі та 3-5 місце у фіналі конкурсу.

Як відомо, минулого року Україну представляла на конкурсі Євробачення співачка Злата Огнєвич. Її виступив виявився вдалим і у фіналі конкурсу вона посіла високе 3 місце.

Впливові букмекерські контори, що приймають ставки на переможців 59-го міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, визначили фаворитів. Перше місце одностайно віддають популярному на батьківщині представнику Вірменії Aram Mp3 з піснею “Not Alone”.

Згідно таблиці ставок контори William Hill, перемога в цьому році може дістатися Вірменії, друге місце – Санні Нільсен зі Швеції, третє – Моллі Смітт-Даунс з Великобританії. Четверте місце пророкують представниці України Марії Яремчук, на п’яте і шосте – рівні шанси у Андраша Каллаї-Сондерса з Угорщини та Басимо з Данії. Також на місця в десятці можуть розраховувати Карл Еспен з Норвегії, епатажний учасник з Австрії – дівчина з бородою Кончіта Вурст, Діляра Казімова з Азербайджану і Мей Файнгольд з Ізраїлю.

Прогнози Ladbrokes в основному збігаються з даними William Hill: перше місце – Вірменія, друге – Швеція, однаковий коефіцієнт поки що у України, Угорщини та Великобританії, що потрапляють в п’ятірку. Найбільші шанси опинитися в десятці – у Данії, Азербайджану, Норвегії, Ізраїлю та Австрії.

***

Співачка Анастасія Приходько, яка у 2009-му році представляла на “Євробаченні” Росію, наїхала на цьогорічну українську конкурсантку Марію Яремчук. Настя назвала колегу зрадницею.

Про своє ставлення до Яремчук Приходько написала у Facebook.

“Сьогодні Україна може отримати дуже високий бал і посісти хороше місце, але дуже шкода, що це отримає людина, яка свого часу підтримала Азарова і зрадила народ України! Це я про М.Яремчук!” – заявила Приходько 6-го травня.

“Це не справедливо, що вона триматиме прапор України! Нехай у Донецьк їде на референдум співати! Я знаю, що від неї нічого не залежить, просто зараз дуже люблять всі нашу країну!” – додала співачка.

Один із штрихів до родинного портрету Петра Порошенка

Син вбив матір: трагедія в селі Бобулинці Бучацького району