Студентка університету наклала на себе руки після зйомок у порнофільмі

Поділитися

Студентка університету Вісконсін (США) Алісса Фанке наклала на себе руки через два тижні після того, як уперше в житті знялася в порнофільмі. На Фейсбуку і в Твіттері публікувалися злі насмішки з 19-річної дівчини.

Батьки Алісси визнали, що їхня донька страждала від періодичних депресій. Також відомо, що її батько був на поганому рахунку за крадіжки та шахрайство, а мати торгувала наркотиками. Молодші діти росли занедбаними, сама ж Алісса жила у бабці. Мріяла стати анестезіологом. Боролася з матеріальними нестатками. На загальну думку, натиснути спусковий гачок її підштовхнули висміювання знайомих з ліцею, які стали публікувати в соцмережах жартики, надибавши в інтернеті фільм з Аліссою.

Дівчина старалася маскувати свої почуття. За два дні до смерті написала у Твіттері «Pornstar status» і додала графіку-лайк.

Про те, чого зазнала Алісса, добре знає Медісон Маркет. Вона також знімалася в порнографічних фільмах. Донині не вийшла з депресії. В розмові з журналістом згадує, що всі дівчата, також і вона сама, за кожний день зйомок платили депресією. Потім утікали в пияцтво і наркотики, аби тільки забути, в чому ще мить тому брали участь. «Отака іронія: те, що для багатьох чоловіків є фантазією, для нас було кошмаром», — каже Медісон, повідомляє  Gość Niedzielny

 

На сайті Тернопільської міської ради оприлюднили генеральний план

Прокуратура вимагає повернути громаді майно вартістю 500 тисяч гривень