В Одесі застосовано той самий провокативний сценарій, що й у Києві 18-20 лютого

Поділитися

Підсумки громадського розслідування в Одесі показали про застосування там провокативного сценарію. Про це повідомила Заслужений лікар України Ольга Богомолець, передає УНН.

“За підсумками громадського розслідування, яке ми провели в Одесі, за характером поранень та отруєнь, я дійшла висновку, що там був розіграний той самий провокативний сценарій, що й у Києві 18-20 лютого. Я постійно наполягаю, щоб було проведене незалежне розслідування київських подій та оприлюднені результати. Однак злочинці досі не покарані й продовжують робити своє. Разом із громадськими активістами Одеси ми шукали шлях протистояння цій чужій грі, в якій свідомо та майстерно маніпулюють людьми.

Для мене як для людини, як для жінки й матері, як для громадянина, громадського активіста й кандидата в Президенти те, що відбувається – трагедія. Я не можу опустити руки, я намагаюсь запобігти кровопролиттю і впевнена, що найбільша проблема сьогоднішньої України – відсутність правди”, написала О.Богомолець на своїй сторінці у Фейсбук.

Як повідомляв УНН, в.о. Генерального прокурора України Олег Махніцький висловив закономірне здивування поширеним через засоби масової інформації повідомленням про те, що звільнення учасників масових заворушень в Одесі 2 травня цього року відбулося начебто за вказівкою співробітників прокуратури і взяв на особистий контроль розслідування одеської трагедії.

У Росії розпочнуться змагання з “танкового біатлону”

У Тернополі виставка Аліни Гаєвої “Очима дитини”