Виборчі дільниці Тернопільської області у пошуку

Поділитися

У пошуку Яндекса (http://yandex.ua) з’явилися дані про виборчі дільниці, де 25 травня пройдуть вибори на посаду Президента України. Користувачі можуть подивитися, на яку дільницю їм потрібно йти і де її розташовано. Яндексу відома більшість виборчих дільниць країни, насамперед, у великих містах.

На запити про виборчі дільниці в результатах пошуку тепер показується спеціальне віконце. Зазначивши там свою вулицю і будинок, можна дізнатися адресу дільниці. Ставити питання можна українською або російською мовами. Яндекс зрозуміє і [де розміщена моя дільниця], і [де мені проголосувати].

У пошуку Яндекса також є дані про усіх претендентів на вищий пост у країні. Якщо запитати про одного з кандидатів, Яндекс покаже його фотографію, коротку довідку і запропонує знайти докладнішу інформацію, наприклад біографію або передвиборчу програму. А праворуч від результатів пошуку з’явиться список усіх кандидатів, які у цей момент беруть участь у передвиборчих перегонах.

У жовтні 2012 року, перед виборами до Верховної Ради, Яндекс також допомагав людям знайти свої дільниці. Тоді за місяць українці задали понад 270 тисяч запитів про виборчі дільниці, а користувачі з Тернопільської області — майже 2 тисячі.

Інформацію про виборчі дільниці Яндексу надає Центральна виборча комісія України.

Ще не встигли Порошенка обрати, як його команда порушує закон

У Збаражі не хочуть обрати “Льоню-Космоса”