Виборчі дільниці в Донецькій та Луганській областях відкрилися

Поділитися

Виборчі дільниці в Донецькій та Луганській областях почали роботу. Про це у своєму Facebook повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає УНН.

“Відкрилися дільниці та працюють і в Донецькій, і в Луганській області”, – написав Аваков.

Нагадаємо, сьогодні в Україні проходять позачергові президентські вибори. Виборчі дільниці відкрилися о 8:00 і працюватимуть до 20:00.

Нагадаємо, сьогодні, в день виборів Президента України, міліція Донеччини працює в посиленому режимі. Додатково для охорони громадського порядку будуть задіяні працівники ДЮІ, апарату ГУМВС та УМВС на Донецькій залізниці. В день виборів спокій громадян будуть охороняти близько 3,5 тисячі правоохоронців.

“До того ж, під час проведення підготовчого періоду вибіркової компанії, 22-24 травня, в Донецькій області до охорони громадського порядку загалом задіяне близько 6 тисяч міліціонерів”, — йдеться у повідомленні МВС.

У прес-службі також відзначили, що на території області розташовано 22 окружних та майже 2,5 тис. дільничних виборчих комісій із них робочими залишаються 9 окружних та 418 виборчих комісій.

Зазначимо, що загалом в країні сьогодні забеспечиватимуть порядок 52 тис. міліціонерів, 11 тис. представників ДСНС та 11 тис. курсантів.

Також нагадаємо, що “депутати” так званої ДНР заборонили проведення виборів.

“На території ДНР рішенням депутатів було заборонено проведення виборів – за це рішення проголосувало 78 депутатів”, – йдеться у повідомленні у мікроблозі в Твіттері з посиланням на так званого спікера “Ради Донецької народної республіки” Володимира .

Нагадаємо, раніше у ДНР повідомили, що не визнаватимть результати виборів президента України 25 травня, оскільки вони нібито є нелегітимними і порушують Конституцію.

На Донеччині відкрилося 308 дільниць

Сьогодні на Луганщині виборці можуть проголосувати лише у 2 округах