Гості до смерті забили господаря через старі образи

Поділитися

У Черкаській області, згадавши старі образи, гості накинулись на господаря з кулаками. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер. Зловмисників затримано, вони дають покази. За вчинене їм загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це УНН повідомили у прес-службі СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Уманського міськвідділу міліції звернувся лікар швидкої допомоги та повідомив, що, прибувши на виклик, виявив труп господаря будинку. На місце пригоди черговий по райвідділ направив слідчо-оперативну групу.

За вказаною адресою, правоохоронців зустріла співмешканка загиблого та медики. Гармидер в будинку та сліди крові на підлозі свідчили про те, що тут напередодні сталася бійка. Це підтвердила і господиня. Як з’ясувалося, напередодні трагедії, до родини в гості приходили двоє знайомих. Чоловіки принесли із собою пляшку оковитої. Після кількох чарок між господарем та гостями виникла сварка, яка переросла в бійку. Молодики зупинилися лише тоді, коли господар втратив свідомість. Залишивши чоловіка, сп’янілі товариші пішли геть. Вранці, побачивши, що чоловік не прокидається, жінка відчула неладне та викликала швидку, але було надто пізно – лікарі лише констатували смерть. Судово-медична експертиза підтвердила припущення правоохоронців – смерть чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми.

Встановивши місцеперебування підозрюваних, оперативники затримали їх та доставили до міськвідділу міліції.

Зловмисниками виявились 28-річний та 19-річний раніше судимі жителі одного із сіл Уманського району. Під час розмови із слідчим, чоловіки у всьому зізналися. Вони розповіли, що після розпиття спиртних напоїв, згадали старі конфлікти й накинулися з кулаками на господаря. Коли той знепритомнів, залишили його і подалися додому. Чоловіки каються у вчиненому, говорять, що не хотіли нікого вбивати, проте за вчинене доведеться відповідати за усією суворістю закону.

Наразі Уманським слідчим відділом відносно чоловіків відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

27-річна жінка “заколола” незнайомця за домагання

0

Фоторепортаж з “дальнього пляжу”