На Луганщині готуються до прориву бойовиків через кордон України

Поділитися

Батальйон “Азов” володіє інформацією про підготовку прориву українського кордону в Луганській області. Про це у понеділок ввечері на своїй сторінці у сомережі facebook написав заступник командира батальйону Ярослав Гончар, передає УНН.

“Сьогодні можливий прорив терористів на ділянці “Дякове – Дмитрівка” українського кордону в Луганській області. За попередніми даними, угрупування з 800 терористів зосереджена в Куйбишеві (РФ). Це колона з 20 камазів. Група сепаратистів для забезпечення прориву формується в Сніжному”, – повідомив він.

2 червня, з метою допомоги українським прикордонникам, які протистояли чисельному озброєному нападу терористів на околиці Луганська, по бойовикам працювала армійська авіація та авіація Повітряних Сил ЗС України. Завдання виконано вдало: від терористів зачищена лісосмуга з якої постійно вівся обстріл об’єктів Луганського прикордонного загону гранатометним та мінометним вогнем. Зокрема, в результаті професійних дій авіаторів Збройних Сил України три об’єкти бойовиків знищено.

Apple представила нову операційну систему для мобільних пристроїв iOS 8

У Авакова нарахували 10 тисяч терористів, які діють на сході