На Майдані стоять антимайданівці та ще й за гроші Януковича?

Поділитися

Зараз на Майдані в середовищі майданівців працює кілька груп оплачуваних активістів – в тому числі і колишні учасники Антимайдану, які м’яко дестабілізують і постійно нагнітають ситуацію в Києві. Про це заявив народний депутат України Олександр Бригинець, передає УНН з посиланням на прес-службу нардепа.

“За моєю інформацією, частина з них – це особи, мета діяльності яких визначається за межами України. Є підозра, що ці групи фінансуються В.Януковичем та ФСБ через деяких одіозних українських політиків. Керівник групи отримує близько 20 тис грн., близько 10 тис грн – рядовий члени групи. При цьому, на своє задоволення маю зазначити, що керівники груп, звітуючи перед замовниками, суттєво перебільшують кількість людей в групах, традиційно розкрадаючи гроші, виділені на масові акції”, – повідомив О.Бригинець.

Нардеп звернувся до Служби безпеки України, оскільки це питання загрожує безпеці України, перевірити відповідну інформацію і вжити належних заходів для припинення фінансування політичних акцій в Україні представниками держави, яка веде війну проти України та особами, що оголошені українською державою у розшук.

“Неодноразово журналісти, кияни і активісти Майдану говорили про те, що сьогодні на Майдані стоять зовсім інші люди, ніж під час Революції гідності. Частковим підтвердженням тому була відмова людей, які зараз знаходяться на Майдані, від висловленої Кличком ідеї, яку відстоюють мало не всі кияни – почати наводити порядок на Майдані. Сьогодні, коли усе суспільство консолідувалося навколо вирішення проблем нашої держави, думка невеликої групи людей на Майдані (вони і на Майдані є в меншості) вступає в дисонанс з настроями всієї країни. Якщо СБУ підтвердить факти фінансування цих людей командою Януковича та Росією, то природа таких дивних підходів буде абсолютно зрозумілою”, – наголосив О.Бригинець.

Аромат лимонів проганяє депресію

Що шукають мешканці Тернопільської області в інтернеті?