Поразка Юлії Тимошенко: на Тернопільщині шукають крайнього

Поділитися

Поразка Юлії Тимошенко на президентських виборах призведе до  значних змін у її команді. Сьогодні лідер «Батьківщини» переосмислює результат . У цей же час у регіонах, зокрема й на Тернопільщині, розпочався пошук винних. З одного боку, у нашій області, у 168 окрузі, яким керував нардеп Михайло Апостол, забезпечили доволі пристойний результат. З іншого боку, й область не пасе задніх. У цьому можна переконатися, порівнявши підсумкову таблицю ЦВК. Що ж змусило народного депутата Василя Деревляного розпочати пошук крайнього – досі не зрозуміло. До інтернет-газети «ПРО ВСЕ» потрапив лист Василя Деревляного до Юлії Тимошенко. З ним можна ознайомитись у цьому журналістському розслідуванні, яке попросили зробити одного з редакторів нашого сайту аналітики штабу Тимошенко по «старій дружбі». Мовляв, і партія зацікавлена в правді, і вашому виданню цікавий ексклюзив, та й суспільство повинно знати правду, а не міфи і стереотипи, які нав’язали під час виборів.

derevlany3Ознайомившись зі звинуваченнями Деревляного, журналіст «ПРО ВСЕ» звернувся до згаданих осіб у листі.

Олег Михайлів, який очолює Бучацьку районну організацію «Батьківщини», фактично повністю спростував написане Деревляним. За словами партійця, вони відпрацювали вибори дуже добре. Приємно, що з їхнього ж округу Монастириський район дав найкращий результат в області з підтримки Юлії Тимошенко-25,3%. І нардеп Апостол приклався до цього результату  зі всією згуртованою командою. Зокрема, лише в один день депутат провів 9 зустрічей! А скільки таких днів і тижнів було під час виборчої кампанії?!

derevlany2Згаданий у листі Деревляного Михайло Дудра також розповів, що робота велась на належному рівні. Нардеп Апостол по лінії благодійного фонду відпрацював відмінно, агітаційної продукції було вдосталь, організаційно все зрозуміло, завдання чітко поставлені і тому вдалось досягти найкращого результату в краї. Тому чоловіку дуже дивно чути, що можуть бути якісь претензії до нардепа Апостола, який очолював виборчий округ.

Ми також ознайомились з діяльністю звинуваченого народного депутата Михайла Апостола. З цим було найпростіше, оскільки депутат  активний користувач Фейсбуку і всі свої враження, зустрічі, акції активно розміщає в соціальній мережі.  Тут можна прочитати і про активну діяльність не лише в Бучацькому і Монастириському районах.  Приємно було відзначити, що Апостол працює на своєму виборчому окрузі весь час, і після обрання нардепом, і до виборів, і під час, і навіть коли вже закінчилась президентська гонка, він й далі активно допомагає і майданівцям, і армії, і правоохоронцям, і дітям, і малозабезпеченим. Лише сьогодні до обіду провів дві зустрічі. Дарує не якийсь непотріб, а запитує людей, фахівців, що необхідно і через благодійний фонд «Апостол» реалізовує запити.

Оскільки ми перебуваємо в час життєствердження демократичних цінностей, які привив нам Майдан, інтернет-газета «ПРО ВСЕ» пропонує партії «Батьківщина» на Тернопільщині провести відкритий круглий стіл, де б народні депутати, керівники районних організацій, активісти-партійці висловили свої позиції, поділились аргументами, щоб краяни змогли об’єктивно оцінити ситуацію. Можливо, деякі політики старої формації скажуть, що це внутрішня кухня партії «Батьківщина». Це було б так, якби її члени не були при владі, не претендували на нові посади управляти нашим краєм. Тернополяни повинні знати своїх політиків досконало, щоб потім не нарікати, як це так ми докерувались.

Інтернет-газета «ПРО ВСЕ» відкрита до спілкування з різними сторонами і готова приділити увагу, час для інтерв’ю  різним сторонам з протилежними точками зору.

У Тернополі відбудеться кастинг на шоу “Розсміши коміка”

Путин умер на своей даче в Ново-Огарево!