Правоохоронці викрили онлайн-порностудію

Поділитися

У Кривому Розі в одній з найманих квартир дівчата-моделі займалися виготовленням та розповсюдженням в режимі реального часу через всесвітню мережу Інтернет відеопродукції порнографічного характеру. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУМВС України в Дніпропетровській області.

За словами правоохоронців, працівники Криворізького міськуправління міліції встановили, що роботу порностудії організували та контролювали два 25-річні чоловіки, місцеві жителі, вони ж займалися виплатою зарплатні дівчатам.

“Встановлено адміністраторів порностудії – чоловіка та жінку, які займалися пошуком та реєстрацією моделей, налаштуванням комп’ютерної техніки та програм, за допомогою яких забезпечувалася безперервна робота студії. Проведені оперативні заходи дали можливість встановити анкетні дані та нік-нейми дівчат-моделей – чотирьох жительок Криворіжжя від 23 до 31 року”,- зазначили у прес-службі.

Під час санкціонованого обшуку було вилучено 14 одиниць комп’ютерної техніки, 8 веб-камер, 3 вай-фай роутери, фотоапарат, 4 електронні платіжні картки та блокноти із записами. Згідно з висновком експерта вилучена продукція носить порнографічний характер.

Одній з моделей, яку правоохоронці застали “на гарячому” під час надання порнографічних он-лайн послуг, повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Санкція статті передбачає відповідальність у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років з конфіскацією порнографічних предметів і засобів для їх виготовле ння, розповсюдження і демонстрування.

Інші моделі допитані в якості свідків. На теперішній час проводяться подальші заходи по встановленню осіб, причетних до зазначеної злочинної діяльності.

Сьогодні у столиці збереться Провід українських націоналістів

У Луганську силою вербують чоловіків до лав “південно-східної армії”