Про кошти тернопільського Майдану нормально прозвітують чи ні?

Поділитися

Завтра у Тернопільському прес-клубі мала б відбутися знакова подія: звіт за використання коштів тернопільського Майдану. Проте, схоже, відбудеться вішання лапші на вуха, як це відбувалось раніше. Замість того, щоб спочатку оглянути фінансовий звіт без камер, але у присутності поважних громадських активістів, витратити на це дві, три, а якщо треба і більше годин. Але зате згодом, на прес-конференції, розказати, що до звіту претензій не має, або є, але такі-то конкретні. Що можна проаналізувати на прес-конференцій? Критиків такого звіту вважатимуть провокаторами, а тих хто звітує – нечистими на руку.

Журналісти сподіваються, що Любомир Шимків залишиться в прес-клубі до останнього запитання, а не втече з першим телефонним дзвінком, продемонструє усю “бухгалтерію”, прийдуть усі “наталі”, щоб пояснити деталі звіту, а не слухали від Шимкова “зателефонуйте Наталі”. Словом, питань багато.

Чергове засідання Тернопільського прес-клубу буде на тему: “Підсумковий звіт щодо коштів майдану. Створення Тернопільського обласного штабу національної оборони “.

Гості прес-клубу: Володимир Стаюра (ВО Свобода);

Віктор Мартинюк (ВО Батьківщина);

Наталка Михно (УДАР);

Любомир Шимків – керівник молодіжного євромайдану;

Петро Атаманчук – співголова обласної Координаційної Ради громадських організацій захисту української державності, голова обласної організації ОУН (державників).

Засідання відбудеться 20 червня 2014 року (п’ятниця) о 12 годині 30 хв. у приміщенні Тернопільського прес-клубу, що на бульварі Шевченка, 23 (вхід з двору вул. О. Кульчицької).

З повагою,

в. о. голови Тернопільського прес-клубу Анжела Кардинал

У Збаражі проти політичної цензури

0

У збірній Англії розгорається скандал через оголену жінку