Прокуратура Тернополя вимагає заплатити 100 тисяч за знищені дерева

Поділитися

Прокуратурою міста Тернополя проведено перевірку додержання вимог природоохоронного законодавства посадовими особами управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради.
Під час перевірки встановлено, що відновна вартість зелених насаджень, які зростали на земельній ділянці по вул. Гнатюка в місті Тернополі, під час передачі її у власність не нараховувалась та не була сплачена до місцевого бюджету. Згідно акту технічного обстеження зелених насаджень на земельній ділянці за адресою вулиця Гнатюка,14 в місті Тернополі зростало 35 дерев, 1 чагарник та 702 м2 газону. Перевірка Державної екологічної інспекції у Тернопільській області встановила, що на вказаній земельній ділянці виявлено лише 6 штук дерев, а інші дерева, чагарник та газон, зазначені в акті обстеження, видалені.
Дієвих заходів працівниками управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської ради в даному випадку не вжито.
Для усунення порушень законодавства, прокурором міста Тернополя направлено подання про усунення порушень вимог природоохоронного законодавства, причин та умов, що їм сприяють, яке перебуває на розгляді.
За попередніми оцінками фахівців, сума несплачених коштів становить близько 100 тисяч гривень.

Прес-служба прокуратури міста Тернополя

Livejournal блокує українських патріотів

0

Як сірий кардинал Тернопільської міської ради Михайло Гладкий знищує бізнес