У Підволочиську даїшники знову почали брати хабарі?!

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” отримала повідомлення від мешканця столиці, який мав прикрість потрапити в “лапи” нашим даїшникам. Ось його лист.

Майдан стояв і в сніг, і в мороз, Небесна сотня померла заради нашого світлого майбутнього… І зараз ми проводимо в країні масову антикорупційну програму проти всіх, хто бере хабарі! Прошу долучитися і допомогти вивести людей на чисту воду….
Ось що ми маємо через декілька місяців після перемоги на майдані..:

Прошу провести розслідування роботи співробітників ДАІ в Тернопільській області, а саме пост ДАІ за м. Підволочиськ , що знаходиться при виїзді, на кордоні Тернопільської та Хмельницької областей.
01 червня 2014р. я рухався по дорозі зі швидкістю 75км./год в напрямку м. Хмельницького, на посту ДАІ за словами представників ДАІ було подано сигнал про зупинку, цей сигнал я та ще 2 пасажири не помітили. Після прибуття на пост ДАІ для складання протоколу представник ДАІ повідомив про штраф 850грн та в разі не виплати штрафу погрожує вилучення прав строком на 1рік.
Співробітник ДАІ дав зрозуміти, що я залишусь без прав, тому одразу на місці необхідно було вирішити питання. Співробітник ДАІ відкрив шухляду в тумбочці та продовжував складати протокол. В зв’язку з тим, що без прав не можливо добратись додому (в м. Київ) та залишити автомобіль далеко від дому, прийняв рішення оплатити штраф на місці. Коли я поклав суму 850грн. співробітник дав зрозуміти, що мало та продовжував писати, тому я доклав гроші, поки він не зупинився. Загальна сума, яку отримали співробітники ДАІ становить 1000грн.
Прошу розглянуту мій лист, провести розслідування по факту хабарництва на робочому місці та звільнити хабарників з робити з відмовою поновлення на робочому місці.

Vesennya Dusha

Інтернет-газета “ПРО ВСЕ” розпочинає збір фактів, які трапились з вами. Присилайте відео, фото, просто повідомлення про неприємності, які з вами трапились на нашу електронну пошту provse87@mail.ru

100 днів Сиротюка, або Для чого губернатор заліз на бульдозер?

Що сьогодні вкрадуть депутати Тернопільської міської ради?