У тернопільському парку можна було купити бойові гранати

Поділитися

Боротьба з тероризмом та екстремізмом, недопущення незаконного поводження зі зброєю – одні з основних напрямків роботи управління боротьби з організованою злочинністю. Тернопільські УБОЗівці активно працюють над цими завданнями і проводять комплекси оперативних заходів з виявлення осіб, що мають у користуванні незареєстровану вогнепальну зброю, вибухівку та спецзасоби. І така робота приносить результат.

Нещодавно до оперативників підрозділу надійшла інформація про те, що один тернополянин хоче продати специфічний товар – бойові гранати. Правоохоронці встановили особу продавця. Допоки зловмисник підшуковував потенційних покупців, міліціонери проводили щодо нього оперативні заходи.
Співробітники підрозділу ретельно спланували та провели операцію. Лиходія УБОЗівці взяли «на гарячому», коли він у Тернополі в безлюдному місці парку відпочинку «Загребелля» реалізував два предмети, схожих на гранати. Після того, як 500 гривень, виручені за продаж небезпечного товару, опинилися в кишені продавця його затримали оперативники. Правоохоронці вилучили боєприпаси та направили на експертизу. За попередніми даними, це бойові гранати «Ф-1» та «РГД-5».

Продавцем небезпечного товару виявився 28-річний непрацюючий житель обласного центру. В поле зору правоохоронців він потрапляє не вперше – раніше був судимий за майнові злочини.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хомінець заборонить “бухати” в комунальних установах

Хорвати порадували своїх вболіваників