У Тернополі терміново збирають кошти на 300 бронежилетів!

Поділитися

Протягом кількох останніх днів громадськість Тернопільщини збирається на 5 поверсі обласної ради. Активісти вирішують завдання, які необхідно терміново вирішувати, а у влади на це не доходять руки. Зокрема, виріше, що представники студентського майдану, зокрема Любомир Шимків, мають надати повноцінний звіт щодо використаних коштів Майдані. На новий збір коштів, який ініціював Микола Крук, для потреб армії, “представників Шимківа” вирішено не запрошувати, оскільки вони вже більше місяця як не можуть скласти нормальний звіт громадськості.

Сьогодні у Тернополі створи координаційний штаб Народної Самооборони. Складено спеціальне звернення до громадськості області. З’ясовано, що тернополянам потрібно зібрати кошти на 300 бронежилетів. Для цих потреб на Театральному майдані буде виставлено намет зі скринькою. Громадський активіст Микола Крук зробить чітку бухгалтерську звітність щодо зібраних коштів. Батальйон “Тернопіль” виїжджає на Схід вже в цю суботу.
Є телефони гарячої лінії: 097-065-10-01 або 097-065-10-04. Штаб буде знаходитись на 5 поверсі в приміщенні облради – кабінет №541

0

На тернопільському озері – американська новинка!

Молодь Тернопільщини кличуть в Долину змій