Жінка через помсту зарубала сусіда сокирою

Поділитися

За підозрою у скоєнні тяжкого злочину працівники Куп’янського МВ затримали 27-річну жінку. Про це УНН повідомили у прес-службі ВЗГ ГУМВС у Харківській області.

Днями до чергової частини міськвідділу надійшло повідомлення від мешканки Дворічанського району про те, що в домоволодінні по сусідству вона виявила тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. Під час проведення огляду місця події, проведення комплексу заходів в скоєнні кримінального правопорушення було викрито ту саму жінку, яка повідомила про злочин.

Своєї провини підозрювана не заперечувала та зізналася у скоєному. Як вдалося з’ясувати міліціонерам, вона неодноразово розпивала спиртні напої зі своїм 31-річним сусідом, та якось після спільного застілля, вона виявила зникнення грошей та вирішила, що їх поцупив саме цей чоловік. Щоб помститися, в один із вечорів вона зайшла до нього і, скориставшись тим, що той відпочиває на дивані після вживання алкоголю, нанесла сокирою декілька ударів по голові.

Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Працівники міліції вилучили речовий доказ – знаряддя вбивства.

За фактом події слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.

Які відкати з ремонту тернопільських доріг?

Сьогодні у столиці збереться Провід українських націоналістів