Значна кількість терористів втікла зі Слов’янська

Поділитися

Значна кількість терористів та так званих “ополченців” покинули Слов’янськ, у місті залишились лише найманці. Інформація про загибель головного диверсанта Стрєлка перевіряється.  Про це УНН повідомив речник АТО Владислав Селезньов.

“За нашими розвідданими, зі Слов’янську втекли багато терористів, “козаків” та так званих ополченців із місцевого населення. Вони тікали через болота та лісопосадки саме в той час, коли їх прикривали їхні “колеги”, острілюючи блокпости силовиків АТО. У місті залишилися найманці, серед котрих, на подив, є також чорношкірі найманці. Що вони там роблять – наразі загадка.

Стосовно знищення основного диверсанта Стрєлка (Гіркіна) то цілком ймовірно, що він захоче під виглядом якогось місцевого мешканця покинути Слов’янськ, тому активно розповсюджується інформація про його загибель. Ця інформація перевіряється.

Також, за останніми даними, терористи, котрі залишились у Слов’янську, облаштували ДОТи, траншеї із кулеметами. По місту на вантажівках переміщуються мінометні та гарматні прозрахунки. Вони постійно змінюють місцерозташування, щоб не потрапити під удар авіації.

Що ж стосовно силовиків АТО, котрі потрапили у полон, то наразі триває робота з їх звільнення”, – сказав В.Селезньов.

Як повідомляв УНН, українські бійці, задіяні в антитерористичній операції, потрапили у полон терористів на сході Україні.

Сьогодні 80-річний ювілей святкує мультгерой Дональд Дак

“Црвєна Звєзда” виключена з кваліфікації Ліги чемпіонів