Дружина Шумахера продає літак автогонщика

Поділитися

Дружина семиразового чемпіона “Формули-1” Міхаеля Шумахера, який з грудня 2013 по червень нинішнього року перебував у штучній комі, вирішила продати літак автогонщика, повідомляє УНН з посиланням на Р-Спорт.

Літак Falcon 2000EX розрахований на 8 пасажирів, на фюзеляж літака нанесені ініціали Шумахера. Літак продається за 20 мільйонів євро.

М. Шумахер отримав важку травму голови під час катання на гірських лижах у французьких Альпах 29 грудня 2013 і довго перебував у штучній комі. У квітні в його стані спостерігався деякий прогрес. Наприкінці червня було оголошено, що через 6,5 місяців Шумахер вийшов з коми і переведений в реабілітаційну клініку в Лозанні з лікарні в Греноблі. Потім його дружина Корінна заявила, що стан Шумахера поступово поліпшується.

Міхаель може бути перевезений до себе додому протягом нинішнього літа. Головний лікар реабілітаційної клініки в Базелі Марк Мадер вважає, що для таких пацієнтів, як Шумахер, перебування вдома “оптимально”, незважаючи на те, що для сім’ї догляд за ним буде непростим.

Будинок Шумахера знаходиться на березі Женевського озера неподалік від Лозанни.

З росіянами в інтернеті треба обережно спілкуватись

У Пентагоні попереджають, що вже сьогодні сепаратисти можуть отримати від Росії потужну зброю