Колега тернопільського губернатора втік через вікно від розлючених людей

Поділитися

Схожа, українці не збираються терпіти новопризначених високопосадовців, які сіли у крісла не завдяки професійним якостям, а через партійну квоту. Наразі у Тернополі активно обговорюють новину про те, що свободівці відкупилися від депутата облради Степана Барна, який нібито претендує на крісло голови Тернопільської ОДА. Кажуть, що Барні пропонують 50 тисяч у. о. Проте, він нібито хоче 20 тисяч і посаду першого заступника. Так це чи ні – не відомо, проте інформація переповідається у різноманітних товариствах. Поки у Тернополі таляпають язиками, у Хмельницьку почали гнати у шию голову місцевої обладміністрації.

Глава Хмельницької ОДА Леонід Прус вистрибнув через вікно і намагався сховатися від активістів через внутрішній двір облради.

Під час засідання облради активісти вимагали від губернатора-»ударівці» скласти свої повноваження, повідомляє місцеве видання Є.

«Губернатор спочатку пообіцяв, що повернеться на трибуну, але при поверненні прорвався до вікна і намагався вистрибнути. Стримуючи його, активісти порвали піджак », – пише видання. Хтось у натовпі позаду губернатора бризнув газом, почалася бійка. Губернатор намагався втекти із залу, але натовп його стримувала і кричала «Назад до мікрофона!». Повідомляють, що коли до зали увійшли бійці спецпідрозділу «Грифон», присутні в залі почали вигукувати «Ганьба!».

У залі невідомі ще кілька разів бризнули газом, але Прусу таки вдалося вистрибнути у внутрішній двір облради.

За свідченнями очевидців, пізніше Прус сів у машину і зник у невідомому напрямку. Активістам вдалося наздогнати його на вулиці. Натовп міцно оточила Пруса в кільце з усіх боків, проте однопартійці Пруса, відтіснивши мітингувальників, вихопили голови ОДА з натовпу, і він в оточенні кількох чоловіків забіг у будівлю адміністрації.

Інсайдер

Головного антикорупціонера області затримали на хабарі у 100 тисяч доларів

0

Petrykiv cross-country 2014: неймовірна велогонка у Тернополі