Мер Тернополя і заступник міністра оборони роздерибанили обласний воєнкомат

Поділитися

Ми не одноразово писали про те, що з сторони зажирілих генералів Міністерства оборони Вкраїни вчиняються дії по руйнуванні обороноздатності нашої держави.

В одній з публікацій говорилось про те, що наш «мерцьо» – Усама Бен –надан, спільно з заступником Міністра оборони Вкраїни , вирішили знищити військову частину, по вул.Дубовецькій 1, в Тернополі.

Вивели артилерійську бригаду, домовились про розподіл «зелених президентів» від будівництва будинків ( При чому, «мер 50 на 50» це рішав за благословення Хоптяна – аля – Януковича – рік-2013.). Та їм помішали…

Спротив активістів змусив внести зміни в їх плани.

Дочка , Сергія Віталійовича – в Туреччині на фешенебельному курорті, ремонт вілли в Іспанії, сплата податків за квартиру в Дрездені, , недавно взята квартира біля Ювілейного , в Тернополі (на місці ринку для тварин) – потребують коштів.

Тож було прийнято рішення про «рокіровку» об’єктів .

«Тернопільські підсумки» та «Тернопільский Громадський люстраційний комітет» отримали докумени , про підготовку продажу приміщення обласного військомату в центрі міста Тернополя …

Витяг з сьогоднішнього листа активістів Тернополя до Міністра оборони України:

…в листі № 01-2142/18-05 відмова розмістити добровольців Майдану(цільве призначення : участь в АТО) в казармах військової частини Тернополя базується на тому, що на території містечка № 15 по вул.Дубовецькій планується розмістити Тернопільский обласний військовий комісаріат з ротою охорони.

Жаль, що цей МАРАЗМ, який Ви написали не читав президент України…

Математичне завдання для учнів 1-ого класу, Міністерства Оборони: На території військового містечка № 15 раніше дислокувалось 2000 чоловік. Згідно інформації МО в військовому містечку № 15 повинно розміститись : батальйон тер.оборони ( до 400чол.), рота охорони (до 120 чол.) , обл.воєнкомат (150 чол.). Завдання: визначити кількість вільних ліжко-місць для розміщення.

Розв’язок: 2000 – 400- 120- 150= 1330 вільних ліжко-місць.

Відповідь: після заповнення військовими, залишається 1330 вільних ліжко-місць.

Враховуючи вищевикладене звертаємось до Вас з проханням та вимогою:

Надати дозвіл на тимчасове розміщення (на час АТО) спецбатальйону «Тернопіль» УМВС України в приміщенні В/Ч А-1769, або в приміщенні звільненого обласного воєнкомату.

В випадку не реагування, розпочинаємо формування груп з активістами для безстрокового пікету Міністерства Оборони України в м.Києві.

Попереджувальна поїздка голів громадських організацій відбудеться до 30.07.2014року.

P.S.

…Воруйте в Тернополе – Сергей Витальевич, дорогой мой УСАМУШКА, Бен –надал, дорогой мой терористушка!

Служите России – продажнііій мііій, зам міініістра оборонііі України…

Ваш президент В.Путин

Тернопільська обласна громадська

організація «Тернопільскі підсумки»

Тарас Білан

Тернопільский громадський люстрацій ний комітет

Тарас Герман

Через пошук правди, хто вкрав гроші Майдану – виключили з партії

0

Село Красне Гусятинського району: пейзажі не для Рембрандта і Гогена