Монгольські традиції Батия й досі процвітають на Тернопільщині

Поділитися

Скомпрометований по саме нікуди  архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський, владика УГКЦ Василій Семенюк, який зганьбився ще за влади Януковича, прикриваючи незаконні будови у Тернополі на вулиці Пилипа Орлика, на “Новому світі”, ігноруванням думки громадськості, навіть після Майдану, продовжує “жити на широку ногу”.

Дивує, як можна слухати владику Семенюка, який під час прощі запрошував на сцену п’яницю-губернатора  Хоптяна і ще й надавав йому слово.  Останній ще мав нахабство передавати привіти від Януковича. Віряни тоді реагували свистом на таке нахабство. Про портрети “святих” Коломийчука і Проника в захристії й пригадувати вже смішно.

Сьогодні спільно з новою владою, яка вже встигла продемонструвати свою профнепридатність, Семенюк продовжує утверджувати монгольську традицію ще з часів Батия: зустрічі на кордоні. Тільки тоді це була практична вимога, щоб змінити коней, до яких змушували підкорених васалів, ссьогодні ж це підлабузництво влада подає як вияв гостинності.

На жаль, зустріч 19 липня Блаженнійшого Святослава на тернопільській землі продемонструвала контрасти між пішою скромною прощею віруючих та дорогу іномарку глави УГКЦ як не здатність навіть глави церкви реально оцінювати нинішній день. Скільки бронежилетів, автоматів чи просто гідного взуття отримали б наші солдати за виручені кошти з іномарки?

Як губернатор Тернопільщини зганьбився через Януковича у Зарваниці (відео)

Володимир Парасюк: “Пане Президенте, вибачте за слово, але яке нафіг перемир’я?”

У Зарваниці рекламували навіть лисину Яценюка