Пасажири збитого “Боїнга-777″ були живі і падали на землю у повній свідомості

Поділитися
Після вибуху ракети, що збила “Boeing” над Донеччиною, більшість пасажирів літака були живі і падали на землю у повній свідомості. Про це повідомив Джордж Патрік Міллс ІІІ, пілот “Boeing777″, передає УНН

Як пілот “Boeing”, я можу сказати, що після того, як відбувся вибух, що підбив літак, дуже багато людей залишалися живими… Протягом 180 секунд, тобто 3 хвилин, вони падали із висоти в 10 кілометрів на землю, будучи живими. Я не можу передати всього жаху цієї ситуації. У США є закон за яким навіть засуджений до смерті злочинець не має страждати, а тут цілі сім’ї, котрі летіли на відпочинок із дітьми. Таких випадків не повинно більше статися”, – сказав він.

Як відомо, 17 липня на Донеччині було знищено літак “Боїнг-777” ”Малазійських авіаліній”, який летів з Амстердама в Куала-Лумпур. На борту лайнера знаходилися 298 чоловік, у тому числі 15 членів екіпажу. Під час пошукової операції було знайдено 282 тіла та 87 фрагментів тіл.

Вчора два літаки з тілами 40 жертв авіакатастрофи відправили у Нідерланди. На 24 липня заплановано два авіарейси для відправки контейнерів з тілами загиблих пасажирів Boeing 777.

Ситуация в зоне АТО по итогам 28 июля

Олег Герман: весела бувальщина про кавалєрську драбину