Російські найманці отримали команду провести масштабний теракт на території України

Поділитися

Згідно даних, отриманих оперативним шляхом, російські диверсанти отримали вказівку від своїх кураторів з РФ готувати масштабний теракт на території України. Про це УНН повідомили джерела в українських спецслужбах.

Як зазначив співрозмовник агентства, заходи пов’язані із інформацією, отриманою оперативним шляхом.

“Була отримана оперативна інформація, що у близьких до Путіна колах обговорюють можливість організації теракту на території України з метою відвернути увагу світової громадськості від ситуації з “Боїнгом” і нейтралізувати негативний вплив на імідж РФ, пов’язаний з обвинуваченнями з боку низки країн в постачаннях Росією зброї бойовиками “ДНР” та “ЛНР”.

Згідно отриманої інформації терракт може полягати в підриві повітряного судна однієї з російських авіакомпаній під час його перебування в українському аеропорту і призвести до загибелі великого кількості іноземних громадян, у тому числі Росї. Таким чином, згідно отриманої інформації, організатори хочуть представити це як свідчення нездатності української влади тримати ситуацію в країні під контролем і забезпечувати безпеку як власних, так і іноземних громадян”, – зазначив співробітник силових структур.

Як повідомляв УНН, вчора МВС закликало весь український народ бути пильними і уважними, оскільки міжнародний тероризм, який очолюється представниками російських спецслужб в Україні, готовий на будь-які теракти в Україні, щоб залякати українців та дестабілізувати ситуацію.

В Івано-Франківську на аукціоні продаватимуть твори художників, щоб підтримати українську армію

Яценюка “спалять” 24 липня, а з 26 серпня розженуть Верховну Раду