У Тернопільській обласній організації Національної спілки журналістів закінчилась закуска?

Поділитися

Допоможемо нашим захисникам! -звертаються з  Тернопільської обласної організації Національної спілки журналістів України до мешканців краю. Правда, самі журналісти доволі скептично оцінюють діяльність спілки, яка лише роздає посвідчення та випрошує раз на рік грамоти для влади. Щодо інших компонентів повноцінного життя спілки, то тут панує повний вакуум. Ну хіба нормально буде членами спілки разом з кримінальними елементами, злодіями-чиновниками та іншою шпаною?!

Проте, щось під боком спілчанського керівництва “кольнуло”, і оголосили ось таке звернення, яке подаємо нижче. Чи дійде ця допомога, чи, як сумно жартують журналісти, стане закускою – невідомо.

Щоранку усі ми звіряємо свої «українські годинники» за донецьким та луганським часом, тобто цікавимося, що ж там сталося за минулу добу, чи немає поранених, убитих…

Разом із усіма несуть службу у гарячих точках і наші земляки. Нелегко їм, адже доводиться спати (якщо випадає така нагода) в окопах, під відкритим небом, а найгірше – під постійним обстрілом бандитів.

Щоб якось допомогти нашим захисникам, Тернопільська обласна організація Національної спілки журналістів України організовує збір продуктів та речей першої необхідності для воїнів.

В управлінні МВС України в області нам порадили, що найнеобхідніше сьогодні потрібно збирати і передавати на Схід України.

Продукти. Крупи, макарони, варення, консервоване сало, м’ясні консерви, закрутки, згущене молоко, цукор, компоти, чаї, кава.

Речі. Мило, зубна паста, шкарпетки, туалетний папір, рушники, серветки, шампунь.

Контактні телефони: 0352-23-63-96, 067-949-29-89.

Адреса: м. Тернопіль, вул. Острозького, 3 (облорганізація НСЖУ).

Звільнено коханця Хоптянихи

Володимир Колінець про ректора педагогічного університету Кравця