До нас приїде командир корвету “Тернопіль”

Поділитися

На запрошення Об’єднання заради громади «Ядро» 27-28 серпня у Тернополі перебуватимуть т.в.о. командира корвету «Тернопіль» (U-209) капітан- лейтенант Олександр Кирилов та командир електромеханічної бойової частини старший лейтенант Сергій  Підлісний.

         «Корветівці» зустрінуться із тернопільськими меценатами, які готові допомогти у матеріально-технічному оснащенні судна, із громадою обласного центру, а також поспілкуються із журналістами. 28 серпня гості візьмуть участь у молебні до Дня міста.

   Прес-служба ОЗГ «Ядро»

Вже третій раз поспіль Тернопільска міська рада ігнорує 60 патріотів корвету “Тернопіль”, які не зрадили присязі , все залишили в Севастополі і переїхали з сім’ями в Одесу. Враховуючи відсутність звичайного людського патріотизму з сторони керівництва Тернопільскої влади, ТОГО “Тернопільскі підсумки” від імені ОЗГ “Ядро” запросило командира та заступника в м.Тернопіль 27-28 серпня. Від влади запрошення не надійшло та матеріальна допомога по покращенні боєздатності не виділяється. Основною метою приїзду є підтримання національно-патріотичного духу та передача морякам товарно-матеріальних цінностей для потреб екіпажу корвету “Тернопіль”.

Игровые автоматы: азарт и отсутствие риска

Світ побачить найдокладніша, найправдивіша, найважливіша книга про Першу світову війну – “В сталевих грозах”