На Тернопільщині випав гігантський град (фото)

Поділитися

На Тернопільщині пройшла страшна буря, яка залишила після себе повалені дерева, знесені дахи і безліч дрібних руйнувань. Найбільше постраждали Лановецький та Зборівський райони.

«О 16:50 14 серпня в небі над Ланівці з’явилася невелика чорна хмаринка, що породила через хвилину щось на зразок маленького смерчу: лив страшний дощ, падав град розміром з перепелине яйце, вітер ламав дерева, а на складах цукрового заводу зніс дахи площею 1800 квадратних метра. У багатьох будинках мега-град розбив шифер і вікна, а також залишив вм’ятини на автомобілях», – розповіла «Сегодня» співробітник Лановецької міськради Алла Біньковська.

За словами жінки, стихія вщухла через двадцять хвилин, але наслідки бурі відчуваються в місті досі – люди весь день звертаються до міськради з проханнями допомогти полагодити дах або прибрати завали на дорогах.

Того ж вечора в райцентрі Зборів сильний град розбив 12 вікон будівлі міського військкомату і п’ять вікон райдержадміністрації, повідомляє прес-служба ДСНС Тернопільській області. Постраждали також дахи будинків і автомобілі в довколишніх до Зборова селах, повідомляє газета “Сегодня”

Untitled-6 Untitled-5 Untitled-4 Untitled-3 Untitled-2 Untitled-7

Фото: vk.com, zz.te.ua

Що у Жириновського на язиці, то в Кремлі – в голові

Прокурор Тернопільської області прикрив справу про “рабинь” з колонії?