Не можу купити й контролювати – буду нищити!

Поділитися

“Громадянська позиція” налякала олігарха Коломойського.

Я би зрозумів страх чи образу Фірташа, якого жорстко критикував за РосУкрЕнерго; Бойка – за його “вишки”, Ахметова – за монополізацію розподілу електроенергії; Януковича, Азарова і Клюєва – яких публічно вимагав заарештувати, коли вони ще були в Україні й сиділи у владних кріслах; Турчинова з Яценюком – які мали би перед судом відповісти за службову бездіяльність і саботаж на фоні війни.

Коломойського ж навіть не пам’ятаю, коли останнім часом згадував, а наживо так взагалі не бачив. А тут раптом така шалена “медійна увага” до мене і нашої партії на Плюсах Коломойського?

Вибори за два місяці. Усвідомили олігархи, що наша партія матиме у новій Раді фракцію. Не їхню фракцію. Купити? Неможливо. Контролювати? Без варіантів. Це олігархів насторожує, не звикли вони до такого. Напевно тому вирішили “мочити” завчасно.

“Секретні матеріали” на каналі Коломойського повідали виборцям, мовляв, Гриценко – підступний злодій і хабарник, шалено любить гроші, в армії крав мільйонами, проект Льовочкіна, хоче зробити його прем’єр-міністром, аби потім разом з Льовочкіним повернути в Україну кривавого диктатора Януковича і його злочинний режим…

Скажете: не звертайте уваги – бред сивой кобылы? Напевно. Але ж чомусь витрачають Коломойський з Ткаченком (керівник 1+1) на той чорний PR чималі гроші й вечірній ефір у prime-time.

Чи не єдина правда в тому брехливому сюжеті – це те, що “Громадянська позиція” справді матиме фракцію в новообраному парламенті. І за те вам дякуємо, панове Коломойський з Ткаченком.

P.S. А журналістів ваших шкода. Коли вчора ввечері подзвонили й попросили мене записати коментар про хід АТО, дружина одразу план-задум олігарха розкусила: роками не дзвонили – це вже Коломойський щось придумав, як тебе втягти у свої війни з Фірташем, Ахметовим, чи Льовочкіним, а заодно помститися за неприємні для нього публікації в моїй газеті. Каюся, не повірив у таке одразу. Перепитав – підтвердили: канал цікавить лише АТО. Зранку прийшли з камерою писати, задали кілька питань про АТО, а на завершення, як Юля і передбачала – про “проект Льовочкіна”. Жалюгідно все це якось виглядає. І принизливо.

Анатолій Гриценко

Рукостискання Порошенка і Путіна підірвало соцмережі

Подарунок тернополян бійцям АТО до Дня Незалежності України