Олег Ляшко – фейк та псевдогерой

Поділитися

Журналіст Сергій Рахманін в ефірі «Громадського радіо» висловив свою особисту думку, чому Олег Ляшко став третім на президентських перегонах.

«Мені про Ляшка говорити складно і легко водночас. Він не соромиться нічого і тим самим справляє враження на того, хто є молодим і нерозумним. Другий фактор – це величезні гроші, які він вкладав в передвиборну кампанію. Його кампанія, мені здається, по зовнішніх ознаках була найдорожчою. Невідомо звідки це фінансувалося.

Низький відсоток Тягнибока і Яроша пояснюється дуже млявою кампанією на тлі агресивної кампанії Ляшка. Вона запалювала таких самих прищавих підлітків, яким був Ляшко у 91-му році. Це псевдогерой.

Вони ж не знають, що насправді ніхто ні на який схід не їздив, ніякого батальйону Ляшка не існує, що з нього такий герой, як з мене парагвайський льотчик-винищувач. Але на переважну більшість людей це справляє враження. Це геніальний фейк. Усе його життя дуже кумедне, він геніальний фейковий персонаж. Якщо відбудуться парламентські вибори, він здатний перетнути бар’єр та протягнути з собою достатню кількість людей. І це насправді дуже великий урок Тягнибоку та Ярошу, які дещо легковажно поставилися до своєї кампанії», — вважає Сергій Рахманін.

hromadskeradio.org

Як крали чиновники Тернопільщини, так і крадуть

Як живеться переселенцям сходу і півдня України на Тернопільщині? (відео)