Працівників прокуратури упіймали на хабарі

Поділитися

Управління внутрішньої безпеки спільно з відділом з розслідування злочинів щодо корупційних діянь Генеральної прокуратури України викрило співробітників прокуратури Одеської області під час одержання ними неправомірної вигоди, повідомили УНН у прес-службі Генпрокуратури.

В ході досудового розслідування встановлено, що двоє працівників прокуратури Одеської області, діючи за попередньою змовою, вимагали та отримали хабар у розмірі 70 тис дол США за непритягнення особи до кримінальної відповідальності.

Після отримання у суді необхідних дозволів на проведення негласних слідчих (розшукових) дій 30 липня 2014 року під час одержання частини суми обумовленої неправомірної вигоди у розмірі 630 тис грн та 12 тис 500 дол США був затриманий на гарячому старший прокурор відділу прокуратури Одеської області.

За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

На даний час проводиться комплекс невідкладних слідчих (розшукових) дій, спрямованих на встановлення фактичних обставин вчиненого кримінального правопорушення.

Як у Тернополі ремонтують дороги

Сьогодні у Чернелові-Руському поховають Героя України Володимира Гарматія