Тернопільські міліціонери розкрили зухвалий напад на приватного підприємця

Поділитися

54-річний чоловік внаслідок розбійного нападу, скоєного на нього, не лише позбувся майна, а й отримав важку травму голови. Інцидент трапився два місяці тому у райцентрі Кременець.  Зловмисників, яких, до слова, було двоє, міліціонери затримали нещодавно у сусідній Волинській області, де вони вчинили аналогічний злочин.

Як розповів виконуючий обов’язки начальника Кременецького райвідділу внутрішніх справ Володимир Галевич, повідомлення про те, що невідомі напали на 54-річного приватного підприємця надійшло до правоохоронців одночасно від лікарів і дружини потерпілого. З’ясувалося, що невідомі особи напали на чоловіка вранці неподалік його будинку. Зловмисники вдарили потерпілого по голові, забрали барсетку зі значною сумою грошей та два мобільних телефони.

Правоохоронці тривалий час не мали змоги опитати потерпілого, адже декілька днів він був без свідомості. Медики діагностували у чоловіка лінійний перелом склепіння черепа та прооперували його.  Отримані ним тілесні ушкодження кваліфікували як важкі.

Прийшовши до тями, потерпілий зміг надати свідчення правоохоронцям. Це допомогло встановити обставини нападу. З’ясувалося, що зловмисників було двоє. Почалася копітка робота щодо розкриття злочину.

Затримали небезпечних злочинців у Луцьку. Там вони разом ще з  двома поплічниками вчинили розбій на місцевого жителя із застосуванням вогнепальної зброї.

Причетними до нападу на підприємця із Кременця виявилося двоє неодноразово судимих жителів Житомирської області. Щодо них відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 ККУ (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). За скоєне їм загрожує від восьми до  п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. На вирок суду зловмисники чекатимуть під вартою.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Видео об аресте Путина бьет рекорды в Интернете

У Луганську розбомбили школу, супермаркет і газопровід