Водія, котрий збив пішохода та зник з місця ДТП, затримали

Поділитися

На Полтавщині працівники ДАІ затримали водія, який травмував пішохода та зник з місця пригоди. Про це УНН повідомили у прес-службі ДАІ МВС.

11 серпня в місті Червонозаводське Лохвицького району невстановленим автомобілем було скоєно наїзд на пішохода, який рухався краєм проїжджої частини.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 27-річний місцевий мешканець отримав струс головного мозку, рвані рани голови, перелом правої гомілки та доставлений до Лохвицької центральної районної лікарні. Автомобіль, що здійснив дорожньо-транспортну пригоду, залишив місце події і зник в невідомому напрямку.

Працівники ДАІ негайно розпочали пошуки водія та транспортного засобу, який скоїв наїзд на людину.

Через деякий час у лісовому масиві поблизу села Млини, представники Державтоінспекції виявили автомобіль «ВАЗ» з механічними пошкодженнями характерними для ДТП. Правоохоронці одразу ж з’ясували, кому належить легковик та відправилися до його власника, за адресою проживання. Господаря вдома не було.

Уже наступного дня, близько дев’ятої години ранку інспектори ДАІ застали вдома горе-водія. 34-річний місцевий мешканець пояснює свій вчинок шоковим станом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 268 Кримінального Кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Чому у Тернополі протікають дахи?

В Ясинуватій бойовики підірвали міст