Володимир Парасюк: репортаж з Іловайська

Поділитися

Зараз перебуваю в Іловайську. Ситуація в місті дуже важка: нема води і електроенергії. Більшість жителів виїхали, а ті, хто залишився, ховаються по підвалах, закінчується продовольство.

Наші батальйони звільнили четвертину міста. Сили ворога переважають, до терористів постійно підходить підкріплення. По нас весь час ведеться обстріл з градів та мінометів, але наші хлопці воюють дуже мужньо і квартал за кварталом звільняють місто.

Нещодавно до нас надійшло підкріплення з інших добровольчих батальйонів.

При звільненні однієї з будівель знайшли російську форму. Російських військових тут достатньо, вони вже навіть не приховують звідки приїхали. путлєр скільки завгодно може доказувати, що він тут ні до чого і на сході воюють лише “апалчєнци”, але ми всі, хто перебуває в Іловайську, на власні очі бачимо, що це не так. російські війська присутні на нашій землі і воюють вони з нами – українцями. Що це як не вторгнення? Що це як не війна?

P.S. Гордий, що пліч-о-пліч воюю зі справжніми, хоробрими українськими воїнами. Ми переможемо, адже на нашому боці правда, Бог і рідна Українська земля!

Гігантський морський окунь проковтнув акулу (відео)

Чому Сергій Притула зайнявся благодійністю