Як тернополяни допомагають батальйону “Київська Русь”

Поділитися

Бадьоро і результативно підтримують нас активісти Української республіканської партії з неблизької Тернопільщини. Зокрема в ніч на 29 липня 20-титонна фура з продовольством прибула в точкунайближчу до місця дислокації батальйону. Активісти Тарас Вашків і Петро Маленький продемонстрували як політики на авторитеті, а не за накрадене попередньо (!) можуть (і повинні) робити добрі справи. Далеко не заможна громада Тернопільщини, врахувавши авторитет зазначених активістів, підтримала і наш Батальйон. Окремо наводимо перелік осіб та організацій, чия підтримка робить цю важливу справу справді загальнонародною.

1. Компанія СМП «Магістр»
Директор Джумага Олег Михайлович – 10.000 грн.
2. АТЗТ Автотехсервіс
Директор Богайчук Борис Іванович 1.000 грн.
3. ФОП Жибак Ірина Миколаївна 300 грн.
4. ФОП Пуківський Артем Ігорович 2.000 грн.
5. ПАТ «ТерА» Вафлі «Артек» – 1 уп. (6 кг)
Печиво «Чайне улюблене» – 1 уп. (5,5 кг)
Печиво «Вівсяне Тернопільське» – 1 уп. (5 кг)
(на суму 319 грн. 10 коп.)
6. ФОП Іваськів Богдан Павлович 50 грн.
7. ТОВ «Добробуд»
Директор Кікінежді Василь Олександрович 5.000 грн.
8. Діденко Борис Васильович (Підволочиськ) 50 грн.
9. ФОП Зуєв Володимир Антонович (Ланівці) 300 грн.
10. Громада села Верещаки Лановецького району
Голова Верещаківської сільської ради
Кучер Галина Михайлівна (25.07.2014) Картопля, морква, буряк, капуста, цибуля, гречка, вода, макарони, олія тощо (всього близько 1 тонни)
11. Громада села Вишгородок Лановецького району
Голова Вишгородоцької сільської ради
Малишко Наталія Іванівна (25.07.2014) Картопля, морква, цибуля (всього близько 0,5 тонни)
12.Громади сіл Лановецького району (26.07.2014) Картопля, морква, буряк, капуста, цибуля, гречка, вода, макарони, олія тощо (всього близько 4 тонни)
13. Громади сіл Лановецького району (27.07.2014) Картопля, морква, буряк, капуста, цибуля, гречка, вода, макарони, олія тощо (всього близько 5 тонни)

Волонтери, які забезпечили продукти з Лановецького району, колишні члени УГС-УРП. Всі продукти з Лановецького району отримані за сприянням цих волонтерів, транспортування продуктів 27.07.2014 до Тернополя
14. Волошин Володимир Володимирович
15. Зуєв Володимир Антонович
16.Ратушняк Михайло Михайлович,
Депутат Тернопільської міської ради,
директор ТОВ «АНТ» Складування продуктів, частково розвантаження і завантаження, транспортування продуктів 26.07.2014 до Тернополя, організаційне сприяння у перевезенні до Києва

окрема подяка людям які репостили прохання про ДОПОМОГУ…
особлива подяка людям які зголосилися допомогти в перевантаженні…це дуже цінні контакти…

за домовленістю машина з продуктами поїхала в розташування Батальйону…потреба в лишньому перевантаженні відпала…

Путін. Ти не на тих напав…

Слава Україні! Ми переможемо!

25 Батальйон Територіальної Оборони “Київська Русь”

Довідка

06.06.2014 р для боротьби з антидержавними незаконно створеними збройними формуваннями “організаційним ядром” розпочато створення 25-го батальйону територіальної оборони “Київська Русь”. Це офіційна військова частина Міністерства Оборони України. Основою підрозділу стали патріоти-добровольці, чимало з яких на передовій пройшли події Майдану. Саме Самооборона Майдану поряд з військовим комісаріатом Київської області стала “материнською” структурою частини. Позаду чимало зробленого. Батальйон фактично сформований і готується до виконання бойових задач.
Сторінка у Фейсбуці, яку Ви лайкнули, створена для зв’язку “тих, що на передовій” з “тими, що в тилу”. Сторінка – найкоротший, найвідкритіший інформаційний шлях, що єднає родини, друзів, громадян України, єднає народ і армію, фронт і тил. Характер військових завдань, небезпечність ворожої розвідки та шпигуни змушують дбати про безпеку бійців, проте знайте: все, що потрібно знати цивільним, Ви тут отримаєте. Всіх коментаторів, дописувачів наполегливо просимо дбати про безпеку наших героїв. Водночас саме ця сторінка інформуватиме про проблеми “військових”, які може вирішити “цивільний склад батальйону” – тобто ми всі.
Допоможи нам Господи! Слава Україні! Ми переможемо!

Правий Сектор Тернопільщина: що потрібно війську

У неділю біля катедри збиратимуть речі для військових